On estem

Empresa de neteja a Granollers

Servicios

Sobre nosaltres

Necessites una empresa de neteja a Granollers fiable que et garanteixi eficàcia i qualitat en el treball a preus competitius? Neteges Casmar és l'empresa que estàs buscant.

Casmar és una empresa de neteges a Granollers que ofereix els seus serveis a particulars i empreses a tota la zona del Vallès Oriental. 

Comptem amb una àmplia varietat de serveis de neteja i manteniment per satisfer les necessitats dels clients i amb els millors professionals del sector. Ens adaptem als protocols establerts en l'actualitat per portar a terme tots els serveis.

Realitzem serveis de neteja de la llar, oficines, comunitats de veïns, locals comercials, garatges, vidres, persianes, rètols, neteges de final d'obra i molt més. Fem servir els materials i les màquines més adequats i productes de primera qualitat, tot respectant sempre el medi ambient.

T'oferim un servei de qualitat al millor preu possible i sempre adaptat a les teves necessitats.

Els nostres anys d'experiència, eficàcia i qualitat en el servei ens avalen per garantir als nostres clients la màxima satisfacció pel treball realitzat. 

Si necessites més informació o vols que et realitzem un pressupost sense compromís, truca'ns!

Tu privacidad es importante para nosotros

Cookies warning information Política de cookies .

(Te llevará poco tiempo)
Contacta amb nosaltres Deixa'ns les teves dades de contacte i comentaris i contactarem amb tu el més aviat possible
Please, insert an email address. Please, insert a valid email address. Must include '@' symbol.
Please, insert a name. Please, insert a valid name.
Please, insert a valid telephone number. Must be numeric. Please, insert a valid telephone number. Must contain 9 digits.
Please, insert a comment.
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades Please, accept our terms to proceed.
Et truquem Introdueix el teu número de telèfon i et trucarem
Please, insert a valid telephone number. Must be numeric. Please, insert a valid telephone number. Must contain 9 digits. Please, insert a telephone number.
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades Please, accept our terms to proceed.